Modalitati de plata online si livrare

MOD DE PLATA

Asigurarile comandate pot fi platite prin urmatoarele metode: cu card online sau ordin de plata. Polita devine activa dupa achitarea si contabilizarea platii (deoarece odata emisa, polita NU se poate anula). Polita achitata cu cardul online, este valabila incepand cu data mentionata pe ea, doar dupa confirmarea tranzactiei de catre procesatorul de plati. Platile sunt procesate prin platforma securizata euplatesc.ro

 

PLATA IN RATE

Plata se poate face in rate, pe baza cardului de credit bancar, la urmatoarele banci: BCR - 2 rate, Alpha Bank - 2 si 3 rate, BRD - 1 si 3 rate, Banca Transilvania - 2 rate.

Plata online in rate este disponibila pentru sume mai mari de 1.500 lei.

Veti primi un e-mail cu detalii despre plata pe pagina securizata euplatesc.ro. Se  poate plati cu orice tip de card emis sub sigla Visa sau MasterCard. Sunt acceptate chiar şi cardurile de tip electron (care nu prezinta codul de securitate CVV2/CVC2).
Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele titanbroker.ro sau pe serverele euplatesc.ro.
In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.


PLATA CU ORDIN DE PLATA

Plata cu ordin de plata se face, mergand la banca si completand un formular prin care dispuneti transferul sumei dorite catre contul primit in proforma.
Daca se doreste inregistrarea in contabilitate, va livram decontul in format electronic, prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de dvs. in momentul comenzii. Acest document fiind suficient conform legislatiei in vigoare, pentru inregistrarea contabila.


Detalii suplimentare pentu plati online cu card bancar prin EuPlatesc.ro (Visa / Visa Electron / Maestro / MasterCard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut ! - Pentru platile cu card bancar nu este perceput nici un comision!

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 2 RATE fara dobanda.
Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi: STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Prin card de credit emis de BCR

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobanda si reduceri la comerciantii parteneri!
Plateste prin cardul tau de credit BCR si beneficiezi de oferta standard de 2 rate fara dobanda!
Cine poate plati in rate? Sunt inscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in Program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea „Rate fara dobanda”. Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

  • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
  • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
  • MasterCard GOLD EUR
  • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

  • alegi produsele dorite
  • alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta: 
    a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.
    b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Plateste prin cardul tau de credit BRD si beneficiezi de oferta standard de 1,3 rate fara dobanda!

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.
Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.
Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.
Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.
Plateste prin cardul tau de credit Alpha Bank si beneficiezi de oferta standard de 2,3 rate fara dobanda!


LIVRAREA POLITEI

PENTRU RCA
Livrarea politei de asigurare se face pe e-mail la scurt timp dupa confirmarea platii. Apoi prin curierat rapid in functie de societatea de asigurare aleasa, de valoarea primei de asigurare si de costul transportului - unde nu putem suporta transportul este disponibila numai livrarea prin e-mail (pentru politele cu valabilitate de 1 luna, respectiv 3 luni).

PENTRU CELELALTE TIPURI DE ASIGURARI LIVRAREA ESTE GRATUITA ORIUNDE IN TARA.

Timpul de livrarea este de 24 ore in cursul saptamanii si de 48 in timpul sarbatorilor legale.

NOI VA PROTEJAM BUNURILE, FAMILIA SI AFACEREA !!!

VA ASTEPTAM !!!


Membru UNSICAR

Sediul central: Str. Siderurgistilor nr. 15, Bl. SD10B, scara 2, parter, Galati

Mobil: 0758.110.470, Tel./Fax: 0336/425.634, E-mail: office@titanbroker.ro, Website: www.titanbroker.ro

Cod Unic de Inregistrare: 25906272, Numar inmatriculare: J17/902/2009

TITAN BROKER DE ASIGURARE SRL are calitatea de Operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 25099 de catre A.N.S.P.D.C.P., conform cerintelor Legii nr. 677/2001

Numar inmatriculare in Registrul Brokerilor: RBK-589

 

Registre

Acces Web Mail

Acces platforma asigurari

Acces videoconferinta


free web stats