Promotii


Campania promotionala a asigurarilor de asistenta si cheltuieli medicale in strainatate se prelungeste pana la data de 30.09.2020 !!!

Beneficiile oferite clientilor nostri pentru polita de asigurare STANDARD:
- Scopul calatorie: promotia acopera numai calatorii efectuate in scop turistic;
- Asigurat: promotia acopera atat asiguratul inscris in polita cat si membrii familiei acestuia (sot/sotie si copii cu varste de pana in 18 ani);
- Prima de asigurare: 25 lei, pentru toata perioada asigurata, pentru toti membrii familiei;
- Teritorialitate: Europa, exclusiv Turcia;
- Acoperiri: Asistenta medicala de urgenta: 1.000 EUR, Asistenta medicala de urgenta in cazul imbolnavirilor cauzate de riscuri pandemice: 10% din suma maxima asigurata, Tratament dentar de urgenta: 150 EUR/dinte, Costuri de repatriere: 1.000 EUR, Cheltuieli de cautare si salvare ale asiguratilor: 1.000 EUR.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon: 0758.110.470

 

Lansare CITY TRUCK ASSISTANCE - produs UNIC in Romania !

Se asigura urmatoarele servicii, in limitele asigurarii:
- Interventie, tractare și/sau transport: 1500-3000 EUR;
- Depanare pe loc (accident, defectiune, anvelopa): 600 EUR;
- Cazare persoane din vehicul (1/2 nopti): 60/80 EUR/ noapte;
- Recuperare vehicul (inclusiv recuperare off road): 3000-5000 EUR;
- Transport asigurat sau sofer pentru recuperarea vehiculului: 500 EUR;
- Transport persoane cu: Trenul (clasa I) sau Avionul (clasa economy): 500 EUR sau autovehicul inchiriat, categorie SDMR: maxim 2 zile consecutive/ eveniment;
- Transport în regim taxi a persoanelor din vehicul pentru o distanţă maximă de 100 km.
Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon: 0758.110.470

 

Titan Broker de Asigurare SRL va ofera asigurarea facultativa a Culturilor Agricole !!!

Obiectul asigurarii il constituie:
- culturile de camp (legume, plante aromatice, plante tehnice si medicinale, plante furajere);
- plantatii de vita de vie arbusti si pomi fructiferi;
- culturile protejate in sere detinute de Asigurat cu titlu de proprietate/arenda.

Se acorda despagubiri pentru daune produse culturilor plantatiilor asigurate mentionate in Polita in perioada de valabilitate a contractului de asigurare.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numărul de telefon: 0758.110.470

 

MediHelp International a lansat cardul oncologic NESA in Romania

MediHelp International, unul dintre principalii jucatori de pe piata asigurarilor de sanatate din ECE, prezent in Romania, Ungaria, Bulgaria si Polonia, si-a reunit fortele cu asiguratorul britanic LAMP si cu The New Europe Surgical Academy (Germania), recunoscuta pentru rezultatele in cercetare oncologica, si a lansat cardul oncologic NESA in Romania.

Pana la finalul anului, MediHelp estimeaza ca va vinde 5.000 de astfel de carduri.

Practic, pentru o contributie anuala de 33 euro clientul primeste un card, NESACARD, cu un numar individual, care ii permite sa beneficieze, in caz de nevoie, de:

- o finantare de 2.000 euro cash, pentru a sustine costurile initiale de investigatii si diagnostic - investigatii precum CT, RMN, testare genetica, chimioterapie, consult homeopat;
- Second opinion si navigare medicala de la oncologii de top ai NESA;
- recomandari pentru cele mai potrivite institutii medicale cu expertiza pentru un caz specific.

Potrivit celor trei parteneri, NESACARD este o solutie pentru finatarea investigatiilor medicale initiale, pentru a obtine suport in navigarea medicala si second opinion in cazul unui diagnostic de cancer, dar, in acelasi timp, reprezinta si o contributie caritabila la progresul medical in cercetarea si tratarea cancerului in Europa.

Inainte de achizitia cardului, clientii completeaza o declaratie pe propria raspundere, in care se precizeaza ca nu au avut o boala oncologica in ultimii 3 ani. Varsta maxima a clientilor poate fi de 70 de ani.

"Anual, din aproximativ 80.000 de pacienti diagnosticati cu o forma de cancer, 30.000 pierd lupta cu aceasta boala, conform unor studii nationale. Totodata, reprezentanti ai Societatii Nationale de Oncologie Medicala din Romania atrag atentia asupra faptului ca numarul de 250-300 de medici oncologi la nivel national este insuficient pentru a trata toate cazurile. MediHelp a fost intotdeauna un partener medical de incredere pentru clientii sai, mereu cu un pas inainte catre inovatie medicala si catre a face accesibile financiar servicii medicale de top. Parteneriatul cu NESA si LAMP Insurance reprezinta inca o dovada a angajamentului nostru pentru facilitarea accesului la sanatate", a declarat Zahal LEVY (foto), Presedintele MediHelp International.

Zahal LEVY a precizat ca acest nou produs va fi distribuit direct prin propria forta de vanzari a MediHelp, prin brokeri, banci si urmeaza sa fie distribuit si online, pe pagina companiei. El a mai subliniat ca este un produs simplu, usor de inteles de toti potentialii clienti, retail sau corporate.

"MediHelp este un nume de referinta in domeniul asigurarilor medicale de sanatate, iar acest parteneriat reprezinta o mare onoare pentru noi, in special prin valorile comune pe care le impartasim: inovatie si calitate de top in servicii medicale. Le suntem alaturi pacientilor romani care au nevoie de noi, prin asigurarea unui tratament relevant si prin sustinerea dreptului oricarui pacient de a alege furnizorul medical cel mai potrivit", a spus Prof. Dr. Michael STARK, Presedinte al NESA.

Fondata in anul 2004, in Berlin, The New Europe Surgical Academy (NESA) este recunoscuta ca una dintre cele mai importante retele chirurgicale internationale, care include lideri de opinie pan-europeni si globali in oncologie si chirurgie oncologica. 

MediHelp International este prezent in Romania, Ungaria, Bulgaria si Polonia de peste 15 ani si urmand sa se extinda in alte state din regiune. Planurile de asigurare medicala internationala MediHelp ofera acces la o retea de peste 425.000 de clinici medicale din lume, ofera servicii medicale (interventii chirurgicale complexe, spitalizare, consultatii multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistica avansata, tratament dentar, tratament pentru cancer, transplant de organe, transplant de maduva osoasa) si include optiuni de acoperire intenationala de pana la 3.000.000 euro.

Descarca formularul de aplicare

Membru UNSICAR

Sediul central: Str. Siderurgistilor nr. 15, Bl. SD10B, scara 2, parter, Galati

Mobil: 0758.110.470, Tel./Fax: 0336/425.634, E-mail: office@titanbroker.ro, Website: www.titanbroker.ro

Cod Unic de Inregistrare: 25906272, Numar inmatriculare: J17/902/2009

TITAN BROKER DE ASIGURARE SRL are calitatea de Operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 25099 de catre A.N.S.P.D.C.P., conform cerintelor Legii nr. 677/2001

Numar inmatriculare in Registrul Brokerilor: RBK-589

 

Registre

Acces Web Mail

Acces platforma asigurari

Acces videoconferinta


free web stats